Theo Rose si IAN lansează „Sângele Frate Nu Te Face”, piesa oficială a serialului Clanul

Serialul Clanul a debutat la PRO TV pe 19 septembrie, iar, Theo Rose, una dintre actrițele principale le-a pregătit tuturor celor de acasă o mare surpriză: a lansat alături de IAN, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai noii generații din România piesa „Sângele Frate Nu Te Face!”

Muzica și textul le aparțin celor de la Big UP Music, iar videoclipul poartă semnătura lui Anghel Damian și Elphbro. Piesa lansată surprinde în imagini unele dintre cele mai importante scene ale serialului ce se va lansa în doar câteva zile și transmite prin versuri câteva adevăruri dure ale realității în care Clanul îi va purta pe cei de acasă.

„La începutul acestui an mi-am pus multe lucruri în gând pentru cariera mea… și spre marea mea bucurie le-am văzut cum se așază tot mai frumos. Cea mai mare provocare a venit când am ieșit din zona mea de confort, scena și cântatul și am intrat pe platourile de filmare pentru un serial care sunt sigură că va fi urmărit și apreciat de toți cei de acasă. Iar, astăzi, sunt și mai emoționată: lansez, alături de echipa mea de la Big UP Music și de IAN, piesa oficială a serialului Clanul – Sângele frate nu te face. Abia aștept să o ascultați și să intrați alături de mine într-o mică parte a poveștii de care vă veți bucura în câteva zile”, a declarat Theo Rose.

Încântat de această colaborare și de alăturarea cu povestea mult așteptatului serial, IAN a comentat:

„Sunt încântat că am colaborat cu Theo pentru acest serial, este o zonă nouă pe care o exploatez, iar asta mă face să dau totul și să rup. <> este un serial cu o producție senzațională, iar această piesă reprezintă un fragment important în industria muzicală din România!”

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *