Passenger ne prezintă un nou personaj, tipul care sparge mereu orice petrecere

Passenger ne prezintă un nou personaj de pe albumul „Songs for the drunk and broken hearted”. Facem cunoștință cu acel tip care sparge mereu orice petrecere, găsindu-și alinarea în alcool și intervenții sociale nepotrivite.

„Sunt încântat să vă împărtășesc încă o piesă și un nou videoclip de pe noul meu album, „Songs for the drunk and broken hearted”, care va fi lansat în mai puțin de o lună.

Această piesă se numește „Remember to forget” și la fel ca și „Suzanne” se concentrează pe un personaj la fel de beat și depresiv, cu care mulți dintre oameni sunt deja familiari….

Este o piesă despre acel tip care se împiedică de tine și de prietenii tăi atunci când sunteți la bere și care încearcă să se alăture petrecerii. Tipul care se lovește de masa ta în timp ce iei cina cu iubita / iubitul sau alte persoane și varsă bere peste voi, el e tipul care stă prea aproape de tine și vorbește despre nimicuri cu respirația mirosindu-i a whiskey și țigări, în timp ce tu te uiți la echipa ta de fotbal pierzând meciul…El e tipul care se urcă pe scenă și încearcă să-l înlocuiască pe vocalist…”, a detaliat Passenger.

După cum menționa și Passenger în mesajul său transmis publicului, „Remember To Forget” este extras de pe noul album „Songs for the Drunk and Broken Hearted”. Discul va apărea în luna ianuarie, la doar 6 luni de la apariția discului anterior, „Patchwork”.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *