Titularizare 2021: 32,50% dintre candidați au luat note sub 5


Rezultate destul de slabe la titularizare în Caraș-Severin. 32,50% dintre candidați au luat note sub 5 și doar 30,71% pot spera la un loc în învățământul preuniversitar.
În județul Caraș-Severin, la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 339 de candidați din totalul de 428 de candidați cu drept de participare. În centrele de evaluare au fost notate 280 de lucrări, întrucât 59 s-au retras din concurs.
Contestațiile pot fi depuse la sediul inspectoratului școlar județean sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează în data de 3 august la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată, minimum nota 5.
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.