Trupa direcția 5 le aduce fanilor în dar o piesă plină de emoție, intitulată „Pedepsește-mă”

„Pedepsește-mă dar cu mâinile goale / Pedepsește-mă cu dragoste / Pedepșeste-mă până au să dispară păcatele” este refrenul noii piese marca direcția 5. Compusă de Marian Ionescu și Dinu Olărașu, „Pedepsește-mă” este ca o îmbrățișare caldă. Linia melodică suavă îmbracă un mesaj romantic de dragoste.

Melodia este lansată împreună cu videoclip, un mini scurt film melancolic. Protagoniștii trăiesc frumoase momente de dragoste, de la cafeaua băută dimineața împreună, la plimbări romantice prin ploaie.

Cu mii de concerte la activ, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. Trupa a lansat primul album din carieră în 1991, iar, de atunci, în fiecare an a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.