Tupeu fără margini! Încă 4 tineri cărășeni au fost prinși băuți și drogați la volan

Polițiștii cărășeni continuă acțiunile pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența alcoolului și a drogurilor, prevenind astfel accidentele rutiere produse din această cauză.

Astfel, încă 4 persoane au fost prinse la volan sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

Mai exact, un tânăr de 33 de ani din Reșița care se afla la volanul unei mașini, pe Calea Caransebeșului din municipiu, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.

Și la Moldova Nouă, pe strada Sfânta Varvara, un tânăr de 22 de ani din localitate care se afla la volanul unei mașini a fost depistat drogat, cu THC.

După câteva minute, polițiști din Reșița au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Ticvaniu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sportului, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În acest caz, aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru amfetamină.

După alte câteva minute, polițiștii din Oțelu Roșu au depistat un alt șofer care conducea un autoturism pe strada Hațegului din oraș, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatul de 55 de ani din comuna Zăvoi avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți conducătorii au fost duși la cele mai apropiate unități medicale unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *