„Tupeu și neobrăzare” din partea lui Romeo Dunca și a lui Ioan Popa


Tupeu și neobrăzare” pentru promovarea Banatului Montan, expresia îi aparține chiar președintelui Palatului Administrativ, Romeo Dunca, care anunță avansarea lucrărilor la sectorul Via Transilvanica care străbate județul Caraș-Severin. „Mă bucur că împreună cu primarul Popa, alături de Coco, Coșei și Cătălin Gavrilă, am reusit să lungim cu tupeu și neobrazare chiar, la maxim serpuirea lui (Via Transilvanica n.r.) prin frumosul Banat Montan. Din fericire, 150 km din cei 280 și-au găsit sponzori mai repede decât ne așteptam. E doar un umil început al schimbărilor ce vor urma…” a postat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin Romeo Dunca.
Și inițiatorii proiectului Via Transilvanica au postat că mărirea cu 280 de km a traseului doar în Caraș-Severin i-a cam speriat inițial, însă acum că lucrurile se leagă se simt încrezători.
Avem sprijinul autorităților locale, avem sprijinul unor antreprenori locali, organizații, oameni cu drag de biciclite sau drumeție, oameni cu drag de Via Transilvanica și drumul care unește. Toți aceștia s-au unit, ne-am cunoscut și am început planurile pentru acest an. Am desenat, în mare, traseul, l-am trecut și pe ici și pe colo, tocmai datorită faptului că fiecare județ este special, fiecare zonă scoate ceva nou și interesant din desaga cu frumuseți. Astfel, traseul a devenit de 280 kilometri de lung, lucru ce brusc ne-a tăiat răsuflarea. Acesta duce și pe fostă cale ferată, apoi pe munți și dealuri coborând în văi, prin Banatul montan cu satele-i demult uitate și pe la cascade minunate și admirate de întreaga lume. (…) Dragilor, să înceapă călătoria (treaba) în județul Caraș-Severin, cu sufletul, inima și mintea deschise, primind cu bucurie tot ce acest ținut minunat ne va oferi!” au postat inițiatorii proiectului pe o pagină de socializare.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *