Un bărbat de 26 de ani din Suceava și-a găsit sfârsitul într-o prăpastie din Caraș-Severin


Un bărbat de 26 de ani din Suceava și-a găsit sfârsitul într-o prăpastie din Caraș-Severin. Acesta a murit în timp ce desfășura activități de exploatare a materialului lemnos.
„În această dimineață, polițiști de la Secția 6 Poliție Rurală Bozovici au fost sesizați despre faptul că o persoană a căzut cu un utilaj forestier, într-o prăpastie din zona Țerova, de pe raza localității Pârvova. Din verificările efectuate s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 26 de ani din județul Suceava, care în timp ce desfășura activități de exploatare a materialului lemnos cu ajutorul unui TAF, în zona Țerova, s-ar fi răsturnat cu utilajul circa 50 de metri într-o prăpastie, rezultând decesul acestuia” au transmis polițiștii cărășeni.
Echipajul Serviciului de Ambulanță care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, au fost informați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru dispunerea de măsuri conform competențelor. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *