Un nou proiect a fost semnat la Ministerul Dezvoltării! Este vorba despre ”Realizare rețea de canalizare menajeră în localitatea Greoni”

Un nou proiect a fost semnat la Ministerul Dezvoltării și anume, ”Realizare rețea de canalizare menajeră în localitatea Greoni”.

„Mă bucur și mulțumesc pentru sprijin președintelui PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, secretarului de stat, Daniel Surdu și ministrului Adrian Ioan Veştea. Pentru locuitorii comunei noastre acest sprijin este un semn de respect”, afirmă primarul comunei Grădinari.

Investiția este realizată pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, iar proiectul are o valoare de peste 11 milioane de lei.

Programul Național „Anghel Saligny” este un proiect PNL ce vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare, înființarea sau modernizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *