Usher îşi asumă maturitatea inevitabilă odată cu înaintarea în vârstă, „Bad habits” | Official Video

Usher se pregăteşte de rezidenţa din Las Vegas în 2021 cu o lansare de piesă nouă, „Bad habits”. Track-ul primeşte un videoclip regizat de Chris Robinson, iar Usher ne arată cel mai noi mişcări de dans, care cu siguranţă că vor fi reproduse de fanii artistului pe TikTok.

Usher îşi asumă maturitatea inevitabilă odată cu înaintarea în vârstă, privind cu alţi ochi nopţile pierdute, relaţiile de scurtă durată şi cele câteva pahare extra din club. Artistul a devenit mai activ în 2020, odată cu lansarea de single-uri precum „Don’t Waste My Time” sau „I Cry”. Acesta din urmă a fost un track serios, care abordează teme actuale precum inechitatatea socială. „Bad Habits” este o revenire la un sound R&B ceva mai dansabil, suav şi lasciv.

Toate aceste single-uri ar trebui să se găsească pe un viitor album al lui Usher, succesorul lui „Hard II Love” din 2016. Încă nu se cunosc detalii despre noul LP. Videoclipul îl prezintă pe Usher în haine elegante, dialogând cu o iubită într-un mediu virtual, abstract, pentru ca apoi să danseze excelent coordonat într-o sală goală, sub luminile reflectoarele. Apar şi dansatori care îi completează mişcările în fundal, iar Usher cântă despre faptul că „iubeşte iubirea, dar nu se price la ea”.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *