„Vara asta (pe Tik Tok)” de la Ilinca x Cleopatra Stratan | Official Video

Ilinca Băcilă și Cleopatra Stratan au lansat prima lor colaborare, piesa „Vara asta”, prin care ne invită să dansăm pe Tik Tok. Un remake al hitului „Mergem la mare”, lansat de trupa Candy, „Vara asta (pe Tik Tok)” poartă amprenta anului pandemic 2020, când distracția s-a mutat din offline în online.

Piesa „Vara asta (pe Tik Tok)” face parte dintr-un proiect retro, inspirat din hiturile anilor 2000. Ilinca și Cleopatra au făcut tot ce le-a trecut prin cap și au colaborat pentru muzică și versuri cu Laurențiu Duță, Mihai Cătălin Tamazlicaru, Alexandru Ioan Antonescu și Răzvan Dediu.

„«Vara asta (pe Tik Tok)» este o piesă fresh și cool, iar faptul că eu și Cleopatra suntem tinere și pline de energie pozitivă completează starea piesei perfect. Am cunoscut-o pe Cleo abia în ziua filmării videoclipului și ne-am înțeles de minune de la început. Am avut o chimie instantă și ne-am distrat filmând toate cadrele împreună. Mă bucur în primul rând că am câștigat o nouă prietenă și pentru că avem această piesă împreună, care sper să vă dea și vouă același vibe fun pe care mi-l dă mie. Și stați aproape, pentru că mai urmează și alte piese din proiectul #retro”, mărturisește Ilinca Băcilă.

„Colaborarea cu Ilinca a apărut spontan, am primit piesa și câteva zile mai târziu am înregistrat-o, apoi am filmat clipul în București cu regizorul Alex Ceaușu. M-am distrat la filmări, a fost fun. Piesa îmi dă un vibe foarte pozitiv și plin de viață și mă bucur tare mult că am colaborat cu Ilinca, e o fată minunată și sper să nu fie ultimul feat împreună”, adaugă Cleopatra Stratan.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *