[VIDEO] Prinși în timp ce transportau droguri de risc

2 bărbați de 25 și 26 de ani au fost surprinși în flagrant delict în timp ce transportau droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați și-ar fi procurat diferite instrumente de pe internet și ar fi cultivat, pentru consum propriu și pentru distribuție, pe diferite terenuri neamenajate din Caraș-Severin, o cultură outdoor de droguri de risc (cannabis), dotată cu sisteme de alimentare cu apă și dispozitive de prelucrare și uscare rapidă a drogurilor, folosind inclusiv fertilizatori destinați dezvoltării rapide a plantelor.

După recoltare și prelucrare, drogurile ar fi fost distribuite, direct sau prin intermediari, în rândul unor tineri din Timișoara și Caras-Severin, în schimbul unor sume de bani.

Polițiștii au descoperit și ridicat o cultură outdoor, formată din 50 de plante de cannabis, ajunse la maturitate, în greutate de peste 160 de kilograme.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Tribunalului Caraș-Severin, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiuni cultivarea de droguri de risc în vederea consumului și trafic de droguri de risc.

Activitățile au beneficiat de suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiuni au participat polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *