VIDEO: Sute de tineri au protestat la Caransebeș


Sute de oameni au protestat, luni, la Caransebeș împotriva noilor restricții instituite de autorități pentru a opri răspândirea pandemiei de coronavirus.

Protestul din municipiul Caransebeș a debutat în fața sediului primăriei, de unde coloana a plecat în marș prin oraș. În drumul lor participanții la protest au scandat „libertate”, „ieșiți din case” sau ”jos masca”. Protestele, la care au participat mai ales tineri, au fost promovate pe rețelele de socializare.
Anterior manifestațiilor din municipiul de pe Timiș și Sebeș, primarul Felix Borcean a transmis pe pagina sa de socializare următoarele: „Îi îndemn pe protestatari să fie cât se poate de responsabili. Și dacă are vreo importanță părerea mea să știți că vă sunt alături, cel puțin în privința purtării măștii în aer liber, în sensul că această măsură mi se pare inutilă și, mai ales incomodă și nesănătoasă. De asemenea, ca profesor, consider că școlile trebuie să rămână deschise tuturor elevilor, altfel schilodim o întreagă generație”.

De asemenea proteste au mai avut loc și la Reșița și Oțelu Roșu.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *