Vina ar putea fi a oricui, dar momentele frumoase rămân în amintirea celor doi. Andra – Vina Mea | Official Video

Andra a intrat direct în Trending prin lansarea piesei „Vina Mea”, însoţită de un videoclip în care apare actorul principal din serialul „Vlad”. Adrian Nartea, acest veritabil „Don Draper de România” spune o poveste a bărbatului realizat, dar cu o viaţă sentimentală complicată.

„Vina Mea” începe ca o reclamă la cafea, ca o zi perfectă în viaţa unui bărbat elegant. Acesta este protagonistul clipului, jucat de actorul Adrian Nartea, cunoscut pentru rolul principal din popularul serial „Vlad”. Andra apare ca o figură fantomatică, într-o casă luxoasă, care îl priveşte din umbră pe acest bărbat misterios. Ar putea fi o fostă iubită, soţie sau o muză trecătoare. Singură în casa uriaşă şi luxoasă, Andra rememorează momente alături de protagonistul cu zâmbet Colgate.

Momentele când îi mângâie costumele ne arată că e vorba despre o dragoste care s-a dizolvat. Vina ar putea fi a oricui, dar momentele frumoase rămân în amintirea celor doi. Andra apare într-un deux piece alb şi cu accesorii aurii, în ton cu locuinţa somptuoasă în care defilează. Videoclipul a fost regizat de către Kobzon, iar piesa este o coproducţie Andrea Records şi MediaPro Music. Este compusă de către Sandri Biro de la Famous Production.

Despre acest track, Andra a spus următoarele:

Sunt îndrăgostită de piesa «Vina mea» și nu cred că putea o fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăsi toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile ca relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale.

Adrian Nartea, figura carismatică din producţia PRO TV „Vlad” a acceptat provocarea de a lucra cu Andra în acest clip. S-a simţit bine la filmări, petrecând 24 de ore pe platou şi declarând următoarele:

Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *