100 de misiuni ale pompierilor militari cărășeni în ultima săptămână

În ultima săptămână, pompierii militari cărășeni au acționat în aproape 100 de misiuni specifice.
66 dintre acestea au fost misiuni SMURD, cele mai multe, mai exact 62, pentru acordarea asistenței medicale în cazul persoanelor cu diferite afecțiuni medicale.
O altă misiune a fost de supraveghere zonă în stațiunea Muntele Mic.
La toate acestea se adaugă și 7 intervenții de stingere a unor incendii, la un tablou electric al unei clădiri Enel, la o claie de fân din curtea unei gospodării din Mehadia, la casa scării unui bloc de locuințe din Oravița, la o gospodărie din Sasca Montană, la un incendiu de vegetație uscată din zona localității Mehadia, la un alt incediu de vegetație din cartierul Câlnic și la o casă din Băile Herculane.
Alte 3 intervenții au fost în cazul accidentelor rutiere, unul la Câlnic după ce o mașină a ieșit în afara părții carosabile, unul la Bucoșnița după ce 2 autoutilitare s-au răsturnat și unul la Reșița în urma unei coliziuni între un autoturism și o camionetă. Din fericire, în urma acestora nu au fost înregistrate victime.
O altă misiune a fost de transport și asigurare cu apă a unei societăți comerciale din Caransebeș, pe fondul unei avarii la sistemul de alimentare cu apă a unei hale de producție pentru industria auto.
De asemenea, au fost executate 24 activități de informare a populației cu privire la măsurile luate pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *