22 de agenti economici au anunțat participarea la Bursa generală a locurilor de muncă

La Bursa generală a locurilor de muncă organizată de către Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la Reșița și la Caransebeș în data de 17 mai 2024 și-au anunțat participarea, până în prezent, un număr de 22 de agenți economici, 18 la Reșița și 4 la Caransebeș. Aceștia vor pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 141 locuri de muncă, 119 la Reșița și 22 la Caransebeș.
Meseriile în care vor fi disponibile locuri de muncă la Bursă sunt: agent securitate, lăcătuș, strungar, frezor, operator introducere, validare si prelucrare date, operator la masini-unelte cu comanda numerica , ambalator montator profile geam termopan, agent vanzari, operator mase plastice, lucrator commercial, frigotehnist, electrician, mecanic, sudor, operator CNC, expeditor international, bucatar, ospatar, barman, inspector asigurari, agent de asigurare, asistent relatii publice si comunicare, casier, electromecanic și contabil.
Pentru persoanele cu studii superioare vor fi disponibile locuri de muncă de inginer electromecanic și inginer TCM, iar pentru persoanele fara calificare, vor fi disponibile locuri de muncă de ajutor bucatar, spalator vase, femeie de serviciu și muncitor necalificat
Bursa va debuta la ora 9 și se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița (P-ţa Traian Vuia nr. 4) şi la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeș (P-ța I. Dragalina nr. 2).
Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
Agenţii economici se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la tel. 0255/212160 sau e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.
Participarea la acest eveniment este gratuită.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *