Alina Eremia își deschide sufletul și ne prezintă în versurile noii piese ”Tatuaj” o poveste de iubire care a lăsat urme adânci | Official Video

”Oamenii lasă tatuaje, permanente, pe suflet! Cu drag, Alina!”

Cu acest mesaj, Alina Eremia a dat fanilor de veste că a fost lansat noul single ”Tatuaj”. Melodia este compusă de artistă împreună cu Dorian Oswin & Mihai Gruia (DOMG), orchestrația, mixul și masterul fiind realizate de Adi Colceru.

Încă de mică, Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa „Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band și, în același timp, să fie protagonista serialului „Pariu cu Viața”. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat numeroase piese ce au devenit hituri.

Odată cu lansarea albumului de debut, din noiembrie anul trecut, artista a prezenta în premieră show-ul „360” – șapte instrumentiști, reorchestrări unice ale pieselor sale, melodii noi, coregrafii și invitați surpriză.

„360” este primul album caleidoscop din România, iar lansarea lui a avut loc în cadrul unui eveniment la Fratelli Lounge, care i-a adunat pe apropiații artistei, oameni din industria muzicală și fanii care o susțin necondiționat. Persoane publice, artiști precum Liviu Teodorescu, Irina Rimes, AMI, Sore,Christina ICH, Alex Parker, Ana Baniciu, Andi Bănică și bineînțeles fratele ei, Mircea Eremia au fost alături de Alina.

Pe albumul de debut al Alinei se regăsesc piese precum “Poartă-mă”, “De ce ne îndrăgostim”, “A fost o nebunie”, “Out of my Mind”, “Vorbe pe dos”, “Îmbrăcați sau goi”, “Dulce amar”, “Îmi dai curaj”, “Când luminile se sting”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *