7 șoferi, prinși băuți și drogați la volan

7 șoferi au fost depistați la volan sub influența alcoolului și a altor substanțe, într-o singură zi.

Mai exact, ”polițiștii din Caransebeș au oprit pentru control pe Calea Severinului, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care,  la testarea DrugTest, a rezultat că acesta consumase substanțe psihoactive, iar la controlul autovehiculului, a fost găsit un recipient cu substanțe vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi droguri.

În aceeași noapte, polițiștii au oprit pentru control, tot pe Calea Severinului, un autoturism condus de un bărbat de de 36 de ani din localitate, care la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o alcoolemie de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După câteva minute, un alt conducător auto  de 34 de ani, a fost oprit pentru control de catre polițiști, rezultând că avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri conducătorii auto au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice, fiind întocmite dosare de cercetare penală, în care se vor continua cercetările.

Mai mult, în timp ce un bărbat de 65 de ani, conducea un autoturism pe Bld.Republicii din Reșița, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, lovind cu autoturismul un stâlp de iluminat stradal, ulterior pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

La testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul de 65 de ani avea o alcoolemie de 0.77 mg/alcool alcool pur în aerul expirat.
În urma accidentului, acesta a fost rănit ușor.
Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

După câteva ore, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe DN 58, în localitatea Carașova, un autoturism care circula în direcția Reșița-Anina, conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani având, la testarea cu aparatul etilotest, o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Orice cantitate de alcool sau droguri afectează capacitatea de a conduce autovehicule.

Evitati orice consum de alcool și drog când vă urcați la volan! Consecintele pot fi fatale!”, transmit polițiștii.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *