CSM Reșița, 98 de ani de istorie și tradiție!

Asociația Toți Pentru Metalul Reșița invită toți fanii echipei de fotbal CSM Reșița,  să participe  la primul eveniment lansat de Asociație cu scopul de a promova și de a păstra identitatea vie a clubului de fotbal CSM REȘIȚA.

În data de 16 mai 1926 s-a constituit oficial clubul de fotbal reșițean denumit inițial UDR REȘIȚA (Uzinele și Domeniile Reșița). În cei 98 de ani de istorie fotbalistică clubul roș-negru și-a adjudecat în palmares un titlu de Campioană Națională în 1931 și un titlu de Campioană în Cupa României în 1954. CSM REȘIȚA a bifat de asemenea, numeroase sezoane în prima ligă a
fotbalului românesc aducând rezultate, care au rămas și până în prezent o vibrație și o emoție ce stârnesc mereu amintiri și bucurie.

Cinstind tradiția, culorile și pasiunea moștenite de la generațiile anterioare, Asociația Toți Pentru Metalul Reșița marchează în acest an sărbătorirea celor 98 de ani ai clubului printr-un eveniment la care sunt invitați toți iubitorii culorilor roșnegre. Evenimentul ,,CSM REȘIȚA – 98 DE ANI DE ISTORIE ȘI TRADIȚIE” se va desfășura în data de 18 mai, începând cu ora 12:00 la baza sportivă din Valea Domanului ,,Mircea Chivu”, unde intrarea va fi liberă. În cadrul acestui eveniment va avea loc un meci de fotbal demonstrativ între membrii Asociației Toți Pentru Metalul Reșița și echipa clubului CSM REȘIȚA. Meciul va dura aproximativ 60 de minute și va putea fi urmărit de toți participanții la eveniment. Toți membrii înscriși în asociație vor participa la o tombolă prin care pot câștiga una dintre cele trei mingi semnate de jucătorii echipei de fotbal CSM REȘIȚA.

„Cu ocazia evenimentului vom distribui tuturor membrilor o insignă personalizată și un poster aniversar.
Am dori să mulțumim în mod expres celor care au răspuns pozitiv și au devenit partenerii acestui eveniment: Itradepharma companie ce activează în domeniul medical și furnizează echipamente medicale inovatoare și de înaltă calitate. Miruna International, companie cu peste 25 de ani de activitate în domeniul distribuției de băuturi și alimentație și Pizzeria Ava, locație ce oferă clienților săi produse de top din domeniul panificației și bucătăriei italiene. Vă așteptăm să sărbătorim împreună aniversarea celor 98 DE ANI DE TRADIȚIE ȘI ISTORIE a clubului nostru iubit, CSM REȘIȚA. SEMNAT  Asociația „Toți Pentru Metalul Reșița”. Au transmis reprezentanții din cadrul Asociației Toți Pentru Metalul Reșița, prin intermediul unui comunicat.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *