A dispărut! Poliția îl caută!

Un bărbat de 39 de ani, a dispărut, iar polițiștii îl caută. Bărbatul a plecat de la domiciliul din localitatea Brebu în data de 18 mai și nu a mai revenit până în prezent. Conform unui comunicat al Poliției: „La data de 18 mai 2021, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița au fost sesizați de către fratele acestuia despre faptul că la data de 16 mai 2021, VARGA NICOLAE CRISTIAN a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.  Mediatizarea cazului s-a efectuat după obținerea acordului de mediatizare.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică, nebărbierit, prezentând o eczemă pe partea stângă a scalpului.

La data plecării purta o geacă de piele de culoare neagră, pantaloni jeans de culoare neagră și cizme din cauciuc de culoare închisă.

De la momentul sesizării au fost efectuate căutări pe raza localității Brebu și a localităților învecinate, în zona gărilor, a unităților spitalicești, a parcurilor de agrement și în alte locuri învecinate localității de domiciliu, fără a fi identificat. În cursul zilei de astăzi, polițiștii continuă căutările cu sprijinul localnicilor din Brebu.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.”

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *