Accident cu 7 victime! Un om și-a pierdut viața.

Accident cu trei autoturisme implicate, un mort și șase victime.  Accidentul s-a produs în jurul prânzului pe Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș. Conform polițiștilor:” s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. În accident au fost implicate 3 autoturisme. În acest moment cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Traficul este restricționat momentan la locul producerii accidentului. “

Și reprezentanții ISU au ajuns la fața locului au precizat prin voce purtătorului de cuvânt:”Intervenție la un grav accident rutier în care au fost implicate 12 persoane, aflate în 3 autoturisme, pe Șoseaua de Centură a municipiului Caransebeș. Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Caransebeș, cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță pentru transport personal și victime multiple și 1 ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului Judetean de Ambulanță Caraș-Severin.

În urma evenimentului au rezultat 7 victime, astfel:

– în primul autoturism: 3 victime, dintre care 1 încarcerată (șoferul), conștiente și cooperante;

– în cel de-al doilea autoturism 4 victime, dintre care 3 încarcerate, 2 conștiente și 1 inconștientă (șoferul). Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestuia.

Celelalte 6 persoane, după ce au fost extrase și evaluate medical la fața locului, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. În cel de al treilea autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 2 minori, care nu au necesitat îngrijiri medicale. “

UPDATE 1

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 46 de ani conducea un autoturism din direcția Jupa către Buchin, ar fi efectuat manevra de depășire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe celălalt sens.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto care circula în direcția Buchin către Jupa și rănirea altor 6 persoane, ocupanți ai celor 2 autoturisme care au întrat în coliziune frontală.

Conducătorii autoturismelor  au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *