În Caraș Severin sunt la ora actuală peste 130 de noi locuri de muncă pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a anunțat faptul că în această săptămână în județ sunt disponibile 135 de noi locuri de muncă la Reșița, Caransebeș și Bocșa.

Cele mai multe sunt la Bocșa, unde sunt puse la dispoziție de către angajatori 81 de locuri de muncă.
Dintre acestea, 20 posturi sunt pentru fierar, 20 posturi sunt disponibile pentru dulgher, tot 20 sunt disponibile pentru muncitor necalificat la demolarea clădirilor, zăptușeli, zidărie, plăci mozaic, fanianță, gresie și parchet și 20 de posturi sunt disponibile pentru muncitor necalificat la tăierea și spargerea materialelor de construcții.

La Reșița sunt disponibile 36 de locuri de muncă. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru confecționer asamblor articole textile, în număr de 10 posturi. Tot 10 posturi sunt disponibile pentru controlor calitate, 6 posturi pentru manipulant mărfuri și 5 posturi pentru muncitor necalificat în industria confecțiilor.

La Caransebeș sunt disponibile aproape 20 de locuri de muncă. Dintre acestea, cele mai mult sunt pentru lăcătuș montator mașini electrice rotative, în număr de 8 posturi. Mai sunt puse la dispoziție de către angajatori 3 posturi pentru operator la roboți industriali, 2 posturi pentru magazioner și 2 posturi pentru controlor calitate.
Persoanele interesate să afle mai multe informații despre locuri de muncă vacante în județ, pot accesa site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, www.anofm.ro sau pot merge la sediul instituției situat pe strada Traian Lalescu, nr. 17 sau sunând la numerele de telefon puse la dispoziție: 0255.212.160, 0255.212.380, 0255.214.095. sau să trimită un pe email pe adresa caras-severin@anofm.gov.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *