Alina Stancovici îi declară război lui Romeo Dunca: „Turneul continuă mai aspru, mai dur, acum, într-o nouă etapă!”


Deși anunțată în repetate rânduri, demiterea Alinei Stancovici din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Reșița a fost semnată abia ieri de către președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca. Liderul Palatului Administrativ i-a reclamat Alinei Stancovici: managementul defectuos, acumularea de datorii, precum, și refuzul implementării unor măsuri care ar fi eficientizat activitatea unității medicale.
După aflarea veștii demiterii sale, Alina Stancovici a postat un mesaj pe pagina unei rețele de socializare: „După aproape doi ani de zbucium, Romeo Dunca a semnat ACTUL DE REVOCARE al contractului meu de management la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, o victorie dorită, fie și încălcând legea, dar o victorie de moment, care îl va obosi și mai mult! Nu e simplu să porți o luptă, însă cum e greu să dovedești că ai meritat să fii întâiul bărbat al județului, bătălia cu o femeie e ceea ce-i va defini mandatul (…) Dar, cine câștiga ultima bătălie a vieții, indiferent dacă le-a pierdut pe celelalte, rămâne victorios pentru totdeauna! Un lucru însă e cert: victoria în demnitate din acest meci, nu s-a punctat în tabela de scor pentru Dunca, iar turneul continuă mai aspru, mai dur, acum, intr-o nouă etapă! (…) Indiferent de cât va fi pauza, pentru că e doar o pauză, nu îmi va fi niciodată rușine să trec in acest interval pe lângă poarta spitalului pentru că în urma mea, evident cu efortul comunității și al colegilor, am realizat împreună lucruri bune, vizibile, de care într-o zi vom avea nevoie cu toții. Prețuirea mea celor ce au făcut echipă cu mine și m-au ajutat! Merită însă un gând bun și iertare și cei care, cu obstinație s-au opus, m-au vândut și nu au crezut în mine pentru că de fapt, îndoielile acestora sunt limitele lor, nu ale mele și în tot efortul lor de a se opune, au săpat adânc pentru a scoate tot ceea ce e mai bun din mine, m-au șlefuit și m-au călit, în egală măsură, pentru că, nu-i așa, o femeie, trebuie ca în fiecare zi, prin natura și puterea ei, sa faca mereu un lucru de care se tem bărbații. (…)~
Consiliul Judeţean Caraş-Severin îl va numi ca manager interimar pe medicul Cosmin Librimir, cel care a deținut funcția de director medical interimar.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *