Amenzi de 13.000 de lei în doar 4 ore!


Amenzi în valoare de aproape 13.000 de lei și 30 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii reșițeni în doar 4 ore, într-o acțiune care a avut loc în acest sfârșit de săptămână. Oamenii legii s-au confruntat cu certăreți dar și cu șoferi care băuseră și s-au urcat la volan.
Cluburile, discotecile, sălile de jocuri mecanice, dar și drumurile publice au fost obiectivele în care au acționat polițiștilor reșițeni în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea ordinii și siguranței. În urma controalelor au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 13.000 leiși au fost constate mai multe încălcărti ale legii.
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală aproape 13.000 de lei, dintre care 12 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, alte 12 pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, alte 4 fiind aplicate în cadrul verificărilor efectuate la 9 agenți de securitate aflați în serviciu la obiective de pe raza municipiului.
De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere, iar ca măsuri complementare au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, pentru inspecția tehnică periodică expirată în cazul a două autovehicule”
, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.
Polițiștii desfășoară zilnic astfel de acțiuni preventiv-reactive, pentru siguranța comunității, transmit reprezentanții oamenilor legii.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *