Amenzi de aproape 100.000 lei

Polițiștii și jandarmii din Caraș-Severin, împreună cu polițiști de frontieră și ceilalți parteneri instituționali, au continuat acțiunile în sistem integrat, pentru siguranța publică în județ.

În cadrul celor 25 de acțiuni și controale, au fost legitimate peste 600 de persoane și verificate peste 400 de autovehicule.

S-au aplicat 315 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei, dintre care 22 pentru nerespectarea legislației privind ordinea publică, 284 pentru nerespectarea legislației rutiere, iar celelalte pentru încălcarea altor norme legale.

183 de persoane au fost testate cu dispozitivele alcooltest și 77 au fost testate cu cele DrugTest.

Au fost reținute 30 de permise de conducere, dintre care 2 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe, alte 6 pentru depășirea limitelor de viteză și celalalte pentru alte abateri. Pentru neregulile constatate, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii și jandarmii au acționat în acest sfârșit de săptămână, și în zonele în care au fost desfășurate evenimente cultural-artistice cu public numeros, pentru prevenirea incidentelor și asigurarea ordinii și siguranței publice.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *