Andia a lansat piesa „Solstițiu”, extrasă de pe primul său EP, intitulat „Egotic”

„Solstițiu” este o piesă plină de sensibilitate, o poveste de dragoste spusă pe note muzicale. Versurile vulnerabile sunt îmbrățișate de un instrumental cald, iar rezultatul este o compoziție ce va topi până și cele mai dure inimi.

„Am lansat primul visualizer al pieselor de pe EP, mai exact pentru piesa <>. Este probabil preferata mea din această serie, piesa mea de suflet, care a răscolit sentimente profunde în mine”, a transmis Andia.

„Solstițiu” este extrasă de pe „Egotic”, primul EP din cariera artistei. Materialul a fost lansat pe 3 noiembrie și conține 4 melodii: „Egotic”, „Solstițiu”, „Nemuritori” și „Pentru că”.

Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune și a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu „La nevedere”, „Salcâmii”, „Retrograd”, „Slăbiciuni”, „Anotimpuri” și „Sfârșitul lumii”.

Primul său album, „Pietre prețioase”, conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană. Recent, artista a colaborat cu 3 Sud Est pentru „Inseparabili” și cu Deliric pentru piesa „Pentru că”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *