Andrea Bocelli a lansat piesa „Pianissimo” alături de mezzo-soprana Cecilia Bartoli

Andrea Bocelli a lansat piesa „Pianissimo” alături de mezzo-soprana Cecilia Bartoli. Scrisă de compozitorul Mauro Malavasi, care lucrează cu Andrea de aproape 30 de ani, piesa este compusă într-un stil minimalist și elegant, inspirat de compozitorul francez avant-garde Erik Satie.

Videoclipul ce acompaniază duetul „Pianissimo” îi găsește pe Andrea și Cecilia la eleganta vilă Tenuta Corbinaia din Toscana, Italia. Regizat de către Riccardo Guarnieri și Luca Scota, videoclipul prezintă imagini superbe cu mediul rural italian, la finalul verii, care completează perfect duetul emotionant.

„”Pianissimo” este un dialog luminat dintr-un cuplu care simte privirea și iubirea lui Dumnezeu, cum se mișcă în relația lor romantică. Așa cum adesea găsim în compozițiile lui Malavasi, pianul este în centrul atenției și acompaniază vocile cântăreților.”

„A fost minunat să cânt „Pianissimo” în duet cu Andrea. Este o melodie atât de frumoasă. Chiar mi-a făcut plăcere!”

„Pianissimo” este inclusă pe albumul „Believe”, ce include și un duet cu Alison Krauss.

„Conceptul din spatele albumului „Believe” este bazat pe trei cuvinte cheie: credință, speranță și filantropie. Acestea sunt cele trei virtuți teologice ale creștinismului și totodată – independent de orice credință religioasă – sunt și modalități extraordinare prin care oferim semnificație și întregire vieții fiecăruia dintre noi”, a detaliat Andrea Bocelli.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *