Andrea Bocelli a lansat primul duet cu fiul său, Matteo Bocelli. Melodia se numește ”Fall On Me” și este extrasă de pe noul album al artistului, ”Si”

„Oricine e părinte, oricine cunoaște responsabilitatea de a fi mamă sau tată, va înțelege în profunzime semnificația acestei piese. ”Fall On Me” este primul duet cu fiul meu, Matteo Bocelli”, a declarat Andrea Bocelli.

Noua piesă este inclusă pe albumul ”Si”, pe care reputatul tenor îl va lansa pe 26 octombrie.

Andrea Bocelli și-a început cariera în 1994, la Festivalul San Remo, unde a câștigat cu piesa Calmo della Sera, secțiunea Nouveniți. După festival, cântărețul lansează albumul de debut intitulat Calmo della Sera.

Odată cu lansare piesei Con te Partiro, în 1996, Andrea Bocelli începe să fie apreciat la nivel internațional. De altfel, această piesă a devenit ulterior Time to Say Goodbye, celebrul duet cu Sarah Brightman.

De-a lungul carierei, Bocelli a susţinut numeroase concerte în toată lumea, de la teatrele mici în aer liber din Italia, în care a cântat operă clasică, la cele 220 concerte din Germania în 1997. Aclamat de la Centrul J.F.K., Washington D.C la Londra, Arena O2, Andrea Bocelli lansează în 2015 turul pentru promovarea ultimului său album, ”CINEMA”, un proiect imens în toată lumea, cu o viziune remarcabilă, o acoperire media fără precedent şi un număr colosal de concerte – de la Jakarta, Seoul, Tokyo la Bratislava, Budapesta şi Bucureşti.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *