Pentru cei care nu ştiu cine este Anthony Bourdain, iată doar câteva cuvinte despre el: trăieşte în New York, a făcut înconjurul lumii, scrie în cele mai celebre reviste, a fost chef in restaurante celebre, a publicat cărţi despre gătit şi este realizatorul emisiunii „No reservations” pe Travel Channel. Asta foarte pe scurt. Omul e super meseriaş iar cuvântul lui în emisiune cântăreşte foarte mult. Are simţul umorului iar emisiunile realizate de el sunt lider de audienţă.
Iată 3 sfaturi de la el dacă vrei să pregăteşti burgerul perfect.
Fiecare are propria interpretare atunci când găteşte bugerul perfect. Dar care este cea mai potrivită? Chef Anthony Bourdain spune că înainte de a începe să pregăteşti un burger trebuie să-ţi pui o singură întrebare: ceea ce adaug îmbunătăţeşte în vreun fel preparatul clasic?
Pentru Anthony Bourdain totul are legătură cu simplitatea: ingredientele corecte, condimentele potrivite şi cantitatea necesară, pentru că, nu-i aşa, mai puţin e mai mult.
Trebuie să poţi mânca burgerul uşor, cu o singură mână, fără a te trezi cu jumătate din conţinutul lui pe tine, explică cunoscutul bucătar american.
Astfel, în opinia sa, un burger delicios înseamnă o chiflă delicioasă, o carne de vită proaspătă şi gustoasă şi brânză topită. Poate şi puţină salată şi roşie, ketchup şi o felie de şuncă. Nimic altceva în plus.
