Delia a lansat „Scandal”, în colaborare cu HVNDS, un manifest al rebelilor

Delia a lansat „Scandal”, în colaborare cu HVNDS. Piesa este un adevărat manifest al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită.

Piesa a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, Johnny și Iustin, pe versuri scrise de Delia, Iustin Radu Câmpeanu și Onel, Producția a fost semnată Alex Cotoi, care a inserat amprenta HVNDS în acest mix neașteptat. „Scandal” va fi inclusă pe albumul „Flexx”, pe care Delia îl va lansa în toamnă, un material cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Videoclipul piesei „Scandal” a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai colaborat și pentru alte melodii precum „Cum ne noi”, „Aruncă-mă”, „Dragoste cu dinți” sau „Între noi”.

„Îmi place să mă joc, să experimentez din punct de vedere muzical, așa că am petrecut mult timp în studio cu Alex Cotoi și am dat frâu liber imaginației și creativității. Când am început să compun <>, am simțit că HVNDS va aduce acel flavour de care piesa avea nevoie să fie completă. Enjoy!”, a spus Delia.

HVNDS, proiectul muzical format din Iustin, Johnny, Onel și Niki, a fost înființat în 2016, și a devenit cunoscut publicului prin piesele virale și colaborările cu Șatra B.E.N.Z., NOSFE, RAVA, Killa Fonic, Azteca și Nane.

Post Author: www.banatfm.ro

One thought on “Delia a lansat „Scandal”, în colaborare cu HVNDS, un manifest al rebelilor

  • v24

    (07/11/2023 - 21:09)

    Foarte frumos,delia se axeaza mereu pe orice ninsa si gen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *