”Aprinde Scânteia”, piesa cu mesaj motivațional lansată de Smiley și Dorian, este promovată printr-un videoclip regizat de Iulian Moga. Cei doi artiști ne îndeamnă să nu renunțăm niciodată la visurile noastre | Official Video

“Cu toții avem nevoie de încurajări, în condițiile în care totul în jurul nostru pare construit după reguli pe care nu le înțelegem. Noi credem că nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la această piesa și am făcut-o pentru noi înșine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca să facem ceea ce ne place.

Trăim niște ani în care totul se schimbă, tehnologia ne-a acaparat viețile, nu știm exact care e drumul pe care să o luăm, în jurul nostru se întâmplă lucruri a căror valoare nu o înțelegem exact”, povestește Smiley, explicând mesajul din spatele noului single ”Aprinde Scânteia”.

Melodia este înregistrată în colaborare cu Dorian Micu, artist la HaHaHa Production, despre care Smiley spune ca e un “scriitor foarte talentat”. Dorian moștenește pasiunea pentru muzică de la părinți. Inițial a fost atras de chitară clasică, ulterior fiind cucerit de hip hop.

Pentru “Aprinde scânteia”, Smiley și Dorian au lucrat cu producătorii Șerban Cazan și Roland Kiss. Piesa este un îndemn pentru generațiile de tineri de a lupta pentru idealurile lor, pentru păstrarea libertății de a fi și de a alege.

“Cred că este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare ușurința pentru că simțeam de mult timp să spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube și imediat au urmat reacții de la oameni care s-au regăsit în versuri. Fără niciun efort sau artificiu de promovare, piesa a ajuns la cine trebuia să ajungă. Eu cred în puterea muzicii și știu că această piesă va merge mai departe”, completează Smiley.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *