Aproape 20 de infectări și 7 decese, printre care și o femeie de doar 34 de ani care nu suferea de nicio altă afecțiune!


19 cărășeni s-au infectat cu COVID-19 în Caraș-Severin în acest weekend și au fost raportate 7 decese.

Este vorba despre 6 femei, printre care și una de doar 34 de ani care nu suferea de nicio altă afecțiune. Ea era din Bocșa și a decedat la spitalul reșițean.

Celelalte 5 femei aveau vârsta cuprinsă între 67 și 88 de ani, erau din Moldova Nouă, Oțelu Roșu, Ciclova Română și Prigor și sufereau și de alte afecțiuni, cum ar fi diabet zaharat, insuficiență renală, insuficiență circulatorie, afecțiuni cardiace, obezitate și hipertensiune arterială.

Printre decesele din acest weekend se numără și un bărbat de 83 din Reșița. Acesta avea și afecțiuni renale și cardiologice și a decedat la spitalul caransebeșean.

Astfel, bilanțul infectărilor este de 11.380, iar cel al deceselor este de 654.

De asemenea, 77 de cărășeni se află internați în spitale, dintre care 16 în stare mai gravă internați pe ATI, 10 la Reșița și 6 la Caransebeș.

În carantină se află acum aproape 1.000 de persoane, iar în izolare peste 200.

Numărul total al testelor efectuate în județ este de peste 18.670.

Rata de infectare în Caraș-Severin este la această oră de 0,76 la mie.

Cea mai mare rată de incidență se înregistrează la Cărbunari, mai exact 5,74 la mie, după care urmează Goruia cu 5,20 la mie și Mehadica cu 3,00 la mie.

În România, puțin peste 990 (992) de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în acest weekend și s-au înregistrat 151 de noi decese.

Oamenii trebuie să știe că toate datele sunt oficiale și sunt transmise de către Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin!

Post Author: Andreea Ilie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *