Aproape 30 de locuri de muncă vacante în județul Caraș-Severin!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a anunțat faptul că în această săptămână în județ sunt disponibile aproape 30 de locuri de muncă.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a anunțat faptul că angajatorii au pus la dispoziție pentru cărășeni aproape 30 de locuri de muncă vacante în județ. Locurile de muncă sunt disponibile atât la Reșița cât și în Caransebeș.
Cele mai multe locuri de muncă sunt în Caransebeș unde angajatorii au pus la dispoziție 20 de locuri de muncă. Dintre acestea, cele mai multe posturi sunt pentru lăcătuș montator mașini electrice, și posturi pentru tehnician electronică.La Reșița , angajatorii au pus la dispoziție 9 locuri de muncă pentru brutar,
agent de servicii client, confecționer montator produse de lemn, director societate, lucrător la bucătărie, șofer, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, muncitor necalificat la întreținerea de drumuri, șosele, poduri și baraje și muncitor necalificat.

Persoanele interesate să afle mai multe informații despre locurile de muncă vacante în județ, pot accesa site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, www.anofm.ro sau pot merge la sediul instituției situat pe strada Traian Lalescu, nr. 17 sau sunând la numerele de telefon puse la dispoziție: 0255.212.160, 0255.212.380, 0255.214.095. sau să trimită un pe email pe adresa caras-severin@anofm.gov.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *