Atacată cu toporul


O femeie din Rusca Teregova a fost atacată cu un topor de către un vecin. Femeia a ajuns la Spitalul din Caransebeș, iar agresorul în custodia oamenilor legii.
O bucată de pământ este motivul pentru care un bărbat de 68 de ani este hotărât să facă moarte de om. Acesta a atacat-o pe o vecină, în vârstă de 45 de ani, cu un topor și puțin a lipsit ca incidentul să nu se transforme într-o tragedie. La fața locului s-au deplasat polițiștii precum și unechipaj al ambulanței care au transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.
„Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către o femeie despre faptul că ar fi fost lovită cu un topor în zona capului de către un vecin, în localitatea Rusca Teregova. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că agresiunea s-ar fi produs pe un teren arabil din zona localității Rusca Teregova. Femeia de 45 de ani ar fi fost lovită în zona capului cu muchia unui topor. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital, în stare de conștiență. Bărbatul de 68 de ani, bănuit de comiterea faptei, se află în custodia poliției”, au transmis reprezentanții Inspectorarului de Poliție Județean Caraș-Severin.
Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează la acest moment cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea evenimentului, urmând a fi dispuse măsurile care se impun în funcție de încadrarea juridică a faptei.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *