Calificați la etapa națională! Echipele de sportivi de la secțiile de judo din țară au participat la testarea tehnică pentru campionatul național. Echipa din județul nostru s-a clasat pe locul 3, calificându-se astfel la etapa națională


La Oțelu Roșu, a avut loc în weekend, testarea tehnică a sportivilor din categoriile de vârstă Under 14 ani și Under 16 pentru Euroregiunea 5 Vest. Echipa de sportivi ai județului nostru, formată din clubul din Oțelu Roșu și clubul din Caransebeș, a obținut locul 3 și s-a calificat la etapa națională.

 

O nouă pagină a fost scrisă în istoria clubului C.S. Oțelu Roșu.
Astfel, la sfțârșitul săptămânoii, la Oțelu Roșu s-a desfășurat Testarea tehnică a sportivilor de la secțiiile de judo din toată țara.

Au fost testați pentru campionatul național, peste 200 de sportivi de la 18 cluburi din țară.Imediat după finalizarea testărilor, echipele mixte pe județ de la U13 au luptat pentru calificarea în finală. Echipa județului Caraș Severin, formată din C.S. Oțelu Roșu și Energetica C.S.M. Caransebeș s-a clasat pe locul 3, calificându-se astfel pentru etapa națională.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *