Campania umanitară „Moș Crăciun nu uită pe nimeni- un copil pentru fiecare!”

 

S-a dat startul Campaniei umanitare „Moș Crăciun nu uită pe nimeni- un copil pentru fiecare!” Parohia „Schimbarea la Față” din zona Govândari din Reșița, a inițiat această frumoasă campanie adresată copiilor care provin din medii defavorizate din Reșița.

 

Odată cu începerea Postului Crăciunului, Parohia Schimbarea la Față din zona Govândari din Reșița, a dat startul ”Campaniei Moș Crăciun nu uită pe nimeni. – un copil pentru fiecare.”

Campania constă în ajutorul acordat de cărășeni, copiilor care provin din familii nevoiașe prin intermediul unor scrisori scrise de aceștia. 250 de copii au pregătit scrisori pentru Moș Crăciun.
Dar, acestea pot fi suplimentate, în funcție de câte persoane doresc să participe la această deosebită campanie inițiată pentru a aduce un zâmbet pe chipul copiilor în prag de sărbători.

Anul trecut 170 de copii care provin din medii sociale defavorizate au beneficiat de ajutorul din partea binefăcătorilor din municipiul Reșița.

Biserica adresează și anul acesta îndemnul de a fi alături de inițiatorii campaniei și de a face un copil fericit.
Primele 124 de scrisori sunt date deja și aparțin copiilor din Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara ” din Reșița.

Haideți să „înfiem” un copil și să îi îndeplinim dorințele de sfintele sărbători! Este îndemnul adresat de inițiatorii campaniei.

Sunt peste 20 de voluntari implicați în cadrul acestei campanii umanitare. Inițiatorul campaniei fiind preotul Cosmin Brebu.

Voluntarii campaniei umanitare sunt

– Preotul Brebu Trandafir Cosmin,
-Preoteasa Brebu Lorena Maria

-Preotul Uscat George Florin
-Preoteasa Uscat Dora Ioana
-Toma Andra-Ionela
-Bălan Rugaci Corina
-Bulzan Paula-Elena
-Soții Gherman Nicu și Gherman Mioara Alina
-Toma Nelu-Pavel
-Geta Ungureanu
-Dorobanțu Iuliana Loredana
-Prof. Văduva Adelina
-Imbrea Dorina-Patricia
-Imbrea Lazăr-Nicușor
-Văduva Zoia Melissa
-Zaberca Maria Teodora
-Văduva Valentin
-Zama Bianca Lorena
-Boldea Iasmina
-Nica Rodica
-Fizesan Valentina Cosmina
-Manda Denisa
-Petrica Florin
-Petrica Mirabela

Cei care doresc să participe la campanie dar sunt în străinătate, pot apela unul dintre voluntarii campaniei pentru a face cumpărăturile pentru copii.

Campania se desfășoară până pe data de 8 decembrie.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *