Cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă, au peste 200 de noi posturi vacante puse la dispoziție de către angajatorii din județ!


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, din Caraș-Severin, a publicat 225 de noi locuri de muncă vacante pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă.
Cele mai multe dintre acestea se află la Reșița, în număr de aproape 170.
Printre cele mai căutate locuri de muncă regăsim cea de muncitor necalificat în industria confecțiilor și sunt disponibile 50 posturi, și pentru cea de confecționer asamblor de articole din textile tot 50 de posturi.
De asemenea mai sunt disponibile 20 de posturi pentru lucrător comercial, 15 posturi pentru manipulant marfă, 10 posturi de controlor calitate, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile câte un post de medic veterinar, de contabil șef, inginer calitate, designer pagini web și regizor scenă.

La Caransebeș sunt disponibile 30 de posturi, cele mai multe fiind pentru lăcătuș montator, în număr de 15 posturi.

La Bocșa sunt disponibile 22 de locuri de muncă. Dintre acestea, regăsim câte două posturi pentru manager transport, pentru inginer electromecamic, inginer automatist, operator CNC , tehnician electromecanic și gestionar depozit.

La Oțelu Roșu sunt disponibile 3 locuri de muncă pentru operator mașini unelte.
La Oravița este un singur loc de muncă pus la dispoziție. Este vorba de 1 post pentru gestonar depozit.

Lista completă a locurilor de muncă, disponibile în Caraș-Severin, poate fi vizualizată și consultată pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Locurilor de muncă, www. anofm.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *