Cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă, au peste 200 de noi posturi vacante puse la dispoziție de către angajatorii din județ!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, din Caraș-Severin, a publicat peste 200 de noi locuri de muncă vacante pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă.
Cele mai multe dintre acestea se află la Reșița, în număr de 132.
Printre cele mai căutate locuri de muncă regăsim cea de muncitor necalificat în industria confecțiilor și sunt disponibile 50 posturi, și pentru cea de confecționer asamblor de articole din textile tot 50 de posturi.
De asemenea mai sunt disponibile 10 posturi de controlor calitate și 6 posturi pentru manipulant mărfuri, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile câte un post de inginer, inginer calitate, kinetoterapeut debutant și regizor scenă.

La Caransebeș sunt disponibile 46 de posturi, cele mai multe fiind de confecționer cablaje in număr de 20.

La Bocșa sunt disponibile 11 locuri de muncă. Dintre acestea, regăsim câte un post pentru inginer electromecamic, inginer automatist, operator CNC, tehnician electromecanic și gestionar depozit.

La Oțelu Roșu sunt disponibile 14 locuri de muncă pentru operator mașini unelte.

Lista completă a locurilor de muncă, disponibile în Caraș-Severin, poate fi vizualizată și consultată pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Locurilor de muncă, www. anofm.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *