Cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă, au peste 270 de noi posturi vacante puse la dispoziție de către angajatorii din județ!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, din Caraș-Severin, a publicat peste 270 de noi locuri de muncă vacante pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă.
Cele mai multe dintre acestea se află la Reșița, în număr de 206.
Printre cele mai căutate locuri de muncă regăsim cea de muncitor necalificat în industria confecțiilor și sunt disponibile 50 posturi, și pentru cea de confecționer asamblor de articole din textile tot 50 de posturi.
De asemenea mai sunt disponibile 30 de posturi pentru muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli, zidărie, plăci, plăci mozaic, faianță, gresie, și parchet, 20 de posturi de lucrător comercial, 16 pentru manipulant marfă, 10 posturi de controlor calitate și 8 posturi pentru casier. Iar pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile câte un post de medic veterinar, inginer calitate, contabil șef și regizor scenă.

La Caransebeș sunt disponibile 35 de posturi, cele mai multe fiind de confecționer cablaje in număr de 30.

La Bocșa sunt disponibile 22 de locuri de muncă. Dintre acestea, regăsim câte două posturi pentru inginer automatist, conducător activitate de transport rutier (manager transport), electrician constructor montator aparataj și cabluri de joasă tensiune, gestionar depozit, operator CNC, sudor și tehnician electromecanic.

La Oțelu Roșu sunt disponibile 10 locuri de muncă pentru operator mașini unelte.
La Anina este un singur post disponibil pentru muncitor necalificat la întreținerea de drumuri, șosele, poduri și baraje.

Lista completă a locurilor de muncă, disponibile în Caraș-Severin, poate fi vizualizată și consultată pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Locurilor de muncă, www. anofm.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *