Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Adidașii gri”

Piesa „Adidașii gri” era prezentată publicului la începutul acestui an. La momentul acela, solistul trupei Carla’s Dreams declara:

„E o piesă pe care n-am terminat-o încă, este o schiță – „Adidașii gri”. Eu am avut două perechi de încălțăminte în toți ăștia 10 ani. Asta-i a treia. Asta e nouă, am investit în imagine. (…) Prima [pereche] cred că am avut-o vreun an jumate, în afară de primul an, că încă nu aveam principiul ăsta. Și asta, ultima [pereche], am avut-o vreo 4 ani și două luni. Și piesa este despre asta. O să fie „tempus fugit: 4″ (timpul zboară, ideea de a crea ceve ieșit din tipare rămâne), nu este despre adidași, evident. Este un raport al nostru pentru public: noi am făcut 3, până acum. Ăsta o să fie al patrulea, pe care sper să reușim să-l lansăm undeva într-o lună”.

Acum, piesa se bucură de o formă finală, dar și de un videoclip gândit și regizat de Roman Burlaca. Atât clipul, cât și melodia ne transmit o „bucățică” din Carla’s Dreams, din succesele, dar și dificultățile trăite.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *