Cățel rănit după ce a fost târât pe carosabil! Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin efectuează cercetări!

Un  cățel   a  fost rănit,  după ce a fost târât pe carosabil! Polițiștii cărășeni au fost sesizați despre faptul că la data de 14 septembrie un bărbat de 58 de ani din satul Vrăniuț a legat de partea din spate a unei căruțe, doi câini, pentru a-i transporta din Vrăniuț în Mercina, unul dintre animale fiind târât pe carosabil și rănit la membrele posterioare.

Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează acum cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de rănire cu intenție a animalelor. Cei doi câini au fost examinați de către medicul veterinar din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, iar aceștia urmează să primească îngrijiri de specialitate într-un cabinet de medicină veterinară.

În prezent, cele două patrupede se află în afara oricărui pericol! Acestea au fost lăsate în grija fiicei bărbatului de 58 de ani.

Rănirea cu intenție a animalelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani sau cu amendă, conform legii.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin transmit cetățenilor care sunt martori sau iau cunoștință despre orice fapte de maltratare a animalelor, să anunțe imediat Poliția.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *