Cea de-a 13-a ediție a Campionatului Național de înot Masters, iar la Bazinul Olimpic din Complexul Municipal de sport si sanatate “Ioan Schuster”din Reșița, cea de-a cincea ediție!

La Reșița, la Bazinul Olimpic din Complexul Municipal de sport și sănătate “Ioan Schuster”, se va desfășura pe parcursul a două zile, cea de-a 13-a ediție a Campionatului national de inot masters. Vor fi prezenți înotători de la 34 de cluburi din țară.

La Bazinul Olimpic din Complexul Municipal de sport si sanatate “Ioan Schuster” din Reșița, va avea loc cea de-a 13- a ediție a Campionatului Național de înot Masters.

În perioada 18-19 mai 2024, va avea loc evenimentul sportiv, unde și-au anunțat participarea până în prezent, peste 150 de înotători masters de la 34 de cluburi de înot din țară.
Participanții la competiție au vârste cuprinse între 25 – 95 de ani.
Bazinul Olimpic din Complexul Municipal de sport si sanatate “Ioan Schuster” din Reșița va fi gazda acestui eveniment sportiv pentru a cincea oară.

Competitia este organizata de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), Primăria Reșița și Clubul sportiv de înot Reșița 07.
Concursul se va desfășura în 3 reuniuni:
-prima reuniune va avea loc sâmbătă dimineața de la ora 10,
-cea de-a doua reuniune va avea loc sâmbătă după masa, de la ora 14.00
-cea de-a treia reuniune se va desfășura duminică dimineața de la ora 10.00.
Concursul reprezintă un bun prilej al înotatorilor să-și îndeplinească baremurile de participare la Campionatul European de înot masters de la Belgrad din luna iunie 2024.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *