Cinci loturi de teren din Reșița sunt scoase la licitație!


Veste ună pentru cei care doresc să achiziționeze terenuri pentru a-și contrui o casă! Primăria Reșița a anunțat faptul că se scot la licitație cinci loturi de teren, situate pe strada 24 Ianuarie. Prețul de pornire este de 20 euro/mp (fără TVA).
„Municipiul Reșița organizează în data de 12 aprilie 2023 licitație publică pentru vânzarea următoarelor loturi de teren ce se regăsesc în intravilanul Municipiului Reșița, strada 24 Ianuarie, având regimul juridic de proprietate privată a Municipiului Reșița:
Lotul 1 – teren în suprafaţă de 1000 mp
Lotul 2 – teren în suprafaţă de 1020 mp
Lotul 3 – teren în suprafaţă de 1045 mp
Lotul 4 – teren în suprafaţă de 1300 mp
Lotul 5 – teren în suprafaţă de 1390 mp
Terenul se vinde în scopul edificării unor construcţii-case, pentru a răspunde necesității cetățenilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.
Ofertanţii interesaţi – persoane fizice sau juridice – trebuie să depună documentaţia necesară înscrierii la licitație la Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa, situate pe strada P. Maior, nr. 2 (Bloc 800) – etaj III, Registratură – până pe data de 11.04.2023, ora 14:00.
Toate instrucțiunile necesare ofertanților se regăsesc pe site-ul Primăriei Reșița, accesând acest link https://www.primariaresita.ro/
Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0255.220.546 sau folosind adresa de mail patrimoniu@primariaresita.ro

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *