Comunitate în mișcare. Alergăm pentru o cauză nobilă! Înscrie-te acum la evenimentul sportiv ce se va organiza la Reșița pe data de 2 iunie


Pe data de 2 iunie 2024, reșițenii sunt invitați să participe la un eveniment sportiv deosebit, organizat pentru a promova mobilitatea accesibilă și a aduce un zâmbet pe chipurile celor care au nevoie de ajutor. Acest eveniment este deschis tuturor, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică, și include patru curse speciale.

Evenimentul se va desfășura pe data de 2 iunie, începând cu ora 10:00, în Parcul Tricolorului.

Evenimentul sportiv va consta în trei curse de alergare. Așadar va fi o cursă de 2 km, una de 5 km și una de 10 km.

Cursa de 2 km presupune un traseu: Start din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland, apoi întoarcere până la Intim și revenire în parc.
Vârsta minimă pentru participare: 12 ani.
-Cursa „Te dai cu orice” – 2 km (cursa necronometrată):

Traseu: Start din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland, întoarcere până la Intim și revenire în parc.
Participanții pot parcurge traseul pe patine cu rotile, fotoliu rulant, trotinetă, cărucior, bicicletă, skateboard, longboard sau monociclu.
Fără vârsta minimă. Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani vor participa doar însoțiți și supravegheați de un adult.
Recomandăm folosirea echipamentului de protecție (cască, mănuși, cotiere, genunchiere etc.).
Este interzisă participarea cu echipamente motorizate (electric/motor combustie).
Cursa de 5 km presupune: – Traseu: Start din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland și înapoi.
Vârsta minimă pentru participare: 12 ani.
Cursa de 10 km presupune:- Startul se va da  din Parcul Tricolorului, pe Bulevardul Republicii până la Kaufland și înapoi, parcurgând această buclă de două ori.
Vârsta minimă pentru participare: 12 ani.

Grupurile de minim 10 persoane primesc o reducere specială la înscriere. Se încurajează formarea echipelor care să reprezinte locul de muncă, școala, echipa sportivă sau orice altă organizație. Este o oportunitate excelentă de a consolida relațiile și de a te distra împreună cu cei dragi sau colegii tăi. Pentru înscriere echipă, cei interesați pot trimite un  email la adresa contact@comunitateinmiscare.roÎnscrierile se fac online pe comunitateinmiscare.ro. Taxele de înscriere vor fi direcționate către Asociația OncoHelp, care dorește să construiască o clinică de oncologie în Reșița. Prin participarea la aceste curse, contribuiți direct la o cauză esențială pentru comunitate.

Acest eveniment este organizat pentru a sublinia importanța mobilității accesibile și pentru a încuraja participarea activă a comunității. Prin implicarea în aceste curse, participanții vor contribui la crearea unui oraș mai accesibil și mai prietenos pentru toți, în timp ce sprijină construirea unei clinici de oncologie vitale pentru Reșița.

„Vino și tu alături de noi pentru a face o diferență în comunitate și pentru a te bucura de mișcare în aer liber. Împreună putem crea un impact pozitiv!”- este mesajul organizatorilor evenimentului.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *