Conducerea clubului de fotbal ACS Progresul Ezeriș a hotărât să creeze și o echipă de fotbal feminin. Pe viitor se dorește ca echipa de fete de la Ezeriș să se dezvolte și să evolueze în competițiile de fotbal pe teren mare.


Clubul ACS Progresul Ezeris a hotărât să creeze o echipă de fotbal de fete, deocamdată una de fotbal în sală. Conducerea clubului dorește ca pe viitor aceasta să se dezvolte și să evolueze în competițiile de fotbal pe teren mare.

Echipa de fotbal feminin de la Ezeriș este înscrisă în campionatul județean de futsal, alături de echipe cum sunt cele din Oravița, Berzovia, precum și Sporting Banat.
Echipa de fete a participat la campionatul județean de futsal feminin. În prima etapă a campionatului care s-a desfășurat la Oravița, echipa de fete a pierdut cu 1 la 0, meciurile disputate cu Sporting Banat și echipa din Berzovia și cu 3-0 de Oravița. Dar în etapa a doua, deja s-au observat progrese ale echipei de fotbal feminin. Astfel, la turneul de la Reșița, echipa a încheiat meciul cu scorul de 0-0 cu Sporting Banat, dar și cu Berzovia și s-a impus în fața echipei de la Oravița.
„Bucuria noastră este faptul că fetele vin la fotbal și insistă să facem și antrenamente”, a transmis directorul sportiv al clubului ACS Progresul Ezeriș

Echipa de fotbal feminin este abia la început. Cristian Șodâncă se ocupă deocamdată de pregătirea fetelor pentru meciuri.
„Cu timpul, când ne vom organiza și mai bine, vom încerca să aducem un antrenor și pentru fete și ne vom lărgi staff-ul”, a mai spus Cristian.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *