Crema „care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața”. Vama – „Fuli Bon Bon”

Vama a rezumat într-o singură piesă cele mai des întâlnite clișee și trenduri de pe Instagram. Țintind direct în inima produselor de beauty promovate de pretinșii influenceri, ”Fuli Bon Bon” este răspunsul la toate problemele noastre reale și imaginare, exact așa cum acționează majoritatea cremelor recomandate de ”experți” în online.

Mergând pe linia umorului moralizator cu care a obișnuit publicul, trupa Vama continuă să oglindească în muzica sa realități inconfortabile ale vieții de zi cu zi. În piesa „Fuli Bon Bon” ni se atraga atenția asupra unui fenomen de pe Instagram: cremele minune care ne schimbă complet viața, potrivit recomandărilor făcute de așa-zișii „influenceri”. Noul single are muzica compusă de membrii Vama, versurile fiind scrise de Tudor Chirilă.

„E un omagiu retro care va ridica ștacheta pentru piesele ’80s lansate în 2021. Un pop-synth ce pătrunde dincolo de urechi, în suflete, ca să-ți spună încotro s-o apuci, cum să fii fericită și ce înseamnă să fii împlinita. Ascultă-l și schimbă-ți viața!”, a declarat trupa Vama.

„Fuli Bon Bon” este lansată împreună cu un videoclip retro, în ton cu un alt trend, de această dată al industriei pop. Cu un intro ce imită spoturile de teleshopping, crema Fuli Bon Bon este prezentată drept un produs revoluționar. Ea promite să aducă fericirea și chiar o face, acționând ca o lobotomie asupra membrilor formației – pe principiul „ignorance is bliss”.

Protagoniștii clipului sunt membrii trupei Vama și actrița Alexandra Apetrei. Regia și scenariul sunt semnate de Octav Gheorge, producător fiind Adriana Răcășan.

Piesa „Fuli Bon Bon” a avut parte și de un eveniment de lansare, în online, ce a putut fi urmărit live pe Facebook și YouTube. Membrii trupei au vorbit, cu acest prilej, de efectele miraculoase ale cremei „care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața”.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *