CSM Reșița a spulberat-o pe ACSO Filiași!

CSM Reșița nu a avut emoții în returul semifinalei a barajului de promovare în Liga 2 și a câștigat pe teren propriu cu 5-0 (3 – 0) în fața celor de la ACSO Filiași.

În tur, la Filiași, CSM Reșița a obținut un egal, 2-2, dupa un prim sfert de oră dezamăgitor, iar formația lui Victor Naicu a avut speranțe, spulberate brutal însă în Valea Domanului, sub aburii ridicați deasupra pădurii, pe o ploaie torențială specifică finalurilor de primăvară din Banat.

Golurile au fost marcate de Nicușor Fota (min. 20), Bogdan Szijj (min.34), Marian Drăghiceanu (min 45+1), Sebastian Velcotă (min. 70 și 84)

Distribuțiile celor doua formații au fost:

CSM Reșița: Zimmermann (cpt.) – C. Ardei, Bărboianu, Rimovecz, Fota, Dane, I. Popescu, Velcotă, Drăghiceanu, Al. Negru, Gakou
Rezerve: Ct. Căpățână – Breșneni, Dudea, Szijj, Domil, Rob. Petre, Trancă, Gomboș, Mereu
Antrenor: Călin Cheregi

ACSO Filiași: Dr. Constantinescu – Teo. Chirițoiu, Scuturoiu, Al. Vulpe, Iul. Bălașa, Stăiculescu, Ad. Voinescu, Rogoveanu, Al. Fotescu, C. Calu (cpt.), Ct. Manolache
Rezerve: Boșnea – Paliu, Udrea, Bg. Călin, Andr. Militaru, I. Crețu, Eshun, Rovența
Antrenor: Victor Naicu

Partida a fost arbitrată de Vladimir Andrei Nagy (la centru) avându -i asistenți pe Doru Claudiu Lucaciu și Cosmin Bojan. Arbitru de rezervă: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara). Observator de arbitri: Ioan Mureșan (Timişoara).

În faza finală a barajului de promovare în Liga 2, CSM Reșița va întâlni CSM Deva manșa tur are loc pe terenul acesteia din urmă, în data de 3 iunie, de la ora 18:00, iar returul se dispută la Reșița, de la ora 17:30.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *