CSM Reșița învingătoare în etapa a IV-a din playoff. În penultima deplasare din Play-off, etapa a V-a, echipa de fotbal Csm Reșița va juca contra echipei Șoimii Lipova

În urmă cu puțin timp , echipa de fotbal reșițeană Csm Reșița a disputat meciul din etapa a patra a playout-ului Ligii a III-a contra echipei Crișul Chișinău Criș, în deplasare.

Meciul s-a încheiat cu o victorie pentru formaţia reşiţeană.. Au marcat jucătorii Aboubacar şi Fota câte două goluri fiecare, iar Velcotă a marcat un gol din penalty.
În ultimul minut a marcat un gol și echipa adversă.
Scorul final al meciului a fost de 5-1 în favoarea echipei CSM Reşiţa.

Acum, echipa de fotbal Csm Reșița se pregătește pentru punultimul meci din playoff.
etapa a V-a, a doua a returului, este programat vineri, 28 aprilie, de la ora 17,00. CSM Reşiţa va juca în deplasare cintra echipei Şoimii Lipova.

Echipa de fotbal csm resita este in continuare pe locul 1 in clasamentul seriei a 8-a a ligii a treia de fotbal, cu 51 de puncte acumulate. Pe locul 2 în clasamentul seriei este formația Șoimii Lipova, cu 46 de puncte.

Post Author: Patricia Bușcu

1 thoughts on “CSM Reșița învingătoare în etapa a IV-a din playoff. În penultima deplasare din Play-off, etapa a V-a, echipa de fotbal Csm Reșița va juca contra echipei Șoimii Lipova

  • Delia

    (04/27/2023 - 16:54)

    O echipa pe cinste,unde dau tot ce pot ca sa iasa invingatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *