Din nou de la 0 – 2! CSM DEVA – CSM REȘIȚA 2-3 (1 – 0)

Victorie la Deva în ultimele secunde! CSM REȘIȚA câștigă la mustață partida tur din finala barajului de promomovare în liga a 2 a la capătul unui meci de luptă la Deva după ce a fost din nou condusă cu 2 – 0.

Golurile devenilor au venit pe greșeli personale ale oaspeților și au fost marcate de Andrei Iana, care a pătruns pe centru driblând trei adversari și din 11 metri, a înscris peste Zimmermann, aproape sub transversală, în minutul 34. În minutul 52, Erwin Bloj fentează în careu la o fază la care portarul era ieșit și înscrie din careul mic.

Reșițenii au revenit în joc prin Alexandru Negru care înșiră în fente și driblinduri mai mulți adversari, pătrunde până în 8 metri lateral și înscrie la colțul lung. Egalarea se produce în minutul 68 când Marian Drăghiceanu marchează direct din lovitură liberă, la vinclul colțul lung. Victoria ȚMilanului din BanatȚ a fost adusă de Cornel Ardei, care nemarcat, se demarcă excelent pe bara a doua, la un corner executat de Drăghicescu în minutul 90+6. Victorie mare pentru echipa noastră la Deva și opțiune importantă pe ntru promovare!

Partida a fost condusă de Robert Avram (central) ajutat de asistenții Mihai Marian Ionescu și Ionuț Traian Neacșu. Arbitru de rezervă: Bogdan Neculcea. Observator de arbitri: Iulian Spătaru. Delegat de joc: Daniel Miodrag Mihai.

Distribuțiile celor două formații:

CSM Deva: Bădescu – Vișan, Al. Iordache, D. Creciunesc, Doboș (cpt.) – Iana, Bedea, Fl. Stelea (Pencea 41′), Bloj – Al. I. Popescu, Dănăilă
Rezerve: Frumuzache – Țoiu, Rol. Kelemen, Branea, Mih. Neagoe, Maroșan, Filipaș, Opriș
Antrenor: Ștefan Nanu

CSM Reșița: Zimmermann (cpt.)(Ct. Căpățână 53′) – C. Ardei, Rimovecz, Fota, Chera, Al. Negru, I. Popescu, Bărboianu, Velcotă, Drăghiceanu, Dane
Rezerve: – Szijj, Domil, Dudea, Gakou, Rob. Petre, Trancă, Breșneni, Gomboș
Antrenor: Călin Cheregi

Returul va avea loc miercuri, 7 iunie, la Reșița.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *