Dorian lansează „La mine în țară”, o doină modernă ancorată în realitatea socială din România | Official Video

“Pentru mine este foarte important ca mesajul și însemnătatea acestei melodii să depășească radioul sau ecranul. Am creat această pagină pentru cei care au de împărtășit o poveste. Indiferent de unde ești sau unde ai ajuns, că o duci sau nu bine acum, că te bucuri de succes sau încă îl cauți, intră pe acest grup, scrie un gând, fă un video, lasă un mesaj. Continuă povestea #lamineintara!”

După colaborarea de succes cu Smiley la piesa „Aprinde scânteia”, Dorian lansează „La mine în țară”, o doină modernă ancorată în realitatea socială din România.

Dorian demonstrează că este un artist implicat în problemele din țara în care a născut. Acesta a compus versuri sincere, profunde și adevărate, despre realitatea românilor plecați în străinătate.

Artistul a fost inspirat de întâlnirile cu românii care au plecat din țară în ultimii ani:

“În concertele la care am participat alături de Smiley, în afara țării, am cunoscut oameni care m-au inspirat să scriu această piesă. Am observat efectul pe care o societate modernă îl poate avea asupra celor care au plecat din România; tineri care vin din mediul rural și ale căror șanse de reușită în țară sunt limitate, reușesc să se integreze în alte medii care au rigori și standarde ridicate. Cred că puterea exemplului și dorința de mai bine pot educa, eleva și transforma oameni și destine. Simt că e de datoria fiecărui român să pună «osul» la schimbare în bine, la civilizație și la a fi un exemplu pentru cei din jurul lui, indiferent unde se află. Principala mea unealtă este muzica și sper că prin manifestul meu să pot uni oameni care-și doresc «mai bine»”.

Artistul HaHaHa Production a ales să-și spună povestea în imagini alături de oamenii care îi susțin mesajul. Smiley, Adda, Micutzu, Krem, Toma Cuzin (cunoscut publicului pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinți) au fost protagoniștii videoclipului care descrie cinci povești de viață ale unor români care au lăsat fizic în urmă țară pentru traiul în străinătate, însă emoțional au rămas tot aici.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *