Echipamente medicale și aparatură pentru Spitalul Județean

Președintele Romeo Dunca a semnat contracte, în valoare totală de 810 mii lei, aferente achiziției de echipamente și consumabile medicale ce vor fi livrate Spitalului Județean de Urgență Reșița. Astfel, în dotarea principalei unități spitalicești din județ vor intra: aparate de ventilație ATI (7 buc); defibrilator bifazic (2 buc), sistem sterilizare aer UVR-MI (3 buc), incubator probe biologice (1 buc), termoblock digital (1 buc); stand magnetic (2 buc), dar și pipete multicanal și automate, precum și un incubator probe biologice. Echipamentelor medicale enumerate li se adaugă consumabile medicale cu o valoare totală de 257 mii lei (fara TVA).
Achiziția s-a făcut în cadrul proiectului „Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza Covid-19, în județul Caraș-Severin”,Cod SMIS 138211, finanțat prin POIM/819/9/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19/1/Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.
Implementat de către Consiliului Județean Caraș-Severin, proiectul are o valoare totală de 1.537.753,95 lei (cu TVA), echivalentă cu 100% din valoarea totală eligibilă aprobată, și are drept obiectiv, așa cum o spune și titlul proiectului, consolidarea capacității sistemului medical în contextul pandemiei cauzată de criza COVID 19 la nivelul județului Caraș-Severin.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *